Nieuws

Blender to Go – Foodie related haul

blenderTja, deze aankoop was eigenlijk een verplichte aankoop. Geen aankoop die goed was overwogen. Het was alleen gebaseerd op een doel (blenden) en geld (zo weinig mogelijk mocht het kosten). De reden van deze aankoop was namelijk dat mijn vorige blender gezorgd heeft voor een ontploffing in mijn keuken.

Nadat de keuken weer schoongemaakt was en de muur ontdaan was van stukjes spinazie ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe blender. Ik wilde eerst proberen om mijn sapjes te maken met de staafmixer, maar dat was ook niet zo’n succes. Dus op zoek naar een goedkope blender. Op een verjaardag en op Facebook had ik al wat opgevangen van een blender- to-go van de Hema (ongeveer 25 euro) waarmee je gelijk in een beker je sapje klaarmaak. Ik was hier niet naar op zoek, maar ik kwam ‘toevallig’ zo’n zelfde soort tegen bij de Trekpleister en wel voor 17,99 euro en 2 jaar garantie. Ik heb deze blender uiteindelijk gekocht – duh, anders schreef ik er geen review over 🙂

Ik moet zeggen dat ik erg te spreken ben over deze blender! Het is praktisch, snel en makkelijk schoon te maken. Makkelijker dan een grote blender. Het past in mijn carrouselkast en het blendt heel fijn. Het drinkdopje sluit goed af waardoor het niet lekt. Het is ‘hufter-proef’. Er zit namelijk een beveiliging op waardoor hij niet aangaat als het bekertje niet goed vastzit. Door dit systeem kom je ook niet in de verleiding om al blendend de deksel open te doen, want dat kan niet.

blender kapotMocht je mengsel niet goed blenden, dan haal je het bekertje eraf. De mesjes zitten vast op een dopje die je op het bekertje draai. Je kan makkelijk het bekertje eraf halen en even schudden zodat het weer goed mengt of met je vinger, vork of lepel het mengsel een handje helpen om vervolgens weer het dopje met de mesjes erop te draaien. Je kan in geen geval bij de draaiende mesje. Voor mij is dit handig, want ik kan wel eens de volgorde vergeten waardoor mijn halve keuken eruit ziet als een smoothie (zie foto).

Het kleine bekertje is goed voor 300ml en de grote voor 590ml. Een hele grote dus! Op dit moment ben ik gek op de fruitmix met ananassap van de Lidl met aardbeien en frambozen. Heerlijk! Maar ook groene smoothies maakt deze blender smooth.

De actie is helaas inmiddels afgelopen bij Trekpleister, maar ik verwacht dat de blender-to-go een blijvertje is en dat je deze vaker voorbij ziet komen in de krantjes.

Wat is jouw favoriete smoothie? 

Posted in: blog

Leave a Comment (0) →

Leave a Comment