Nieuws

Een (foto)dag uit het leven van …. mij

Vandaag laat ik jullie zien in foto’s wat ik op een dag doe. Vandaag had ik geen afspraken staan, dus ik kon mooi zelf de tijd en taken indelen.

fotodag5Ik ben vandaag ‘casual’ en kleurrijk gekleed. Ik kijk op zulk soort dagen niet echt of alles mooi staat. Mijn motto is ‘als het maar lekker zit’.

 

 

fotodag6Ik begin de dag met mijn kasboek en agenda bij te werken met afspraken. Niet het meeste spannendste werk, maar het moet gebeuren. Ik hou alles netjes bij zoals urenregistratie, kosten, inkomsten, btw, uitgaven en nog meer van deze saaie dingen. Ook al zijn ze saai. Ik wil ze geordend hebben, want problemen met de belastingdienst is het laatste waar ik op zit te wachten.

 

 

fotodag3Daarna is mijn mailbox aan de beurt. Ik had een paar ongelezen mailtjes en ik moest nog een paar mails versturen. Één mailtje blijft nog ongelezen staan, want daar kom ik later op terug. Wat een lekker gevoel als het weer is bijgewerkt!

 

fotodag2Ik check af en toe de bezoekersaantallen op mijn site. Het is misschien nog niet veel, maar er zit een stijgende lijn in. Ik ben blij! Ongeacht het aantal.

 

 

 

fotodag1Onze Lhasa Apso Charlie moet ook uitgelaten worden. Sommige stukjes in het dorp zijn toch wel ontzettend mooi. Ik vind het heerlijk als er even niemand om mij heen is als ik met hem buiten loop. Dan heb ik het gevoel alsof ik in een bos loop ofzo.

fotodag4Als ik thuis ben check ik regelmatig verschillende social media om inspiratie op te doen voor gezond eten. Vooral makkelijke en herkenbare recepten heb ik voorkeur voor.

 

 

 

 

fotodag9Ook moet ik de laatste vlog van mijn favoriete YouTuber nog even kijken (Essie Button). Ik vind het gezellig, grappig en heerlijk om hier naar te kijken.

fotodag8Tijdens de boodschappen heb ik bloemetjes gehaald voorop de achtergrond van wat filmpjes die ik vandaag heb gemaakt. De spiegel heb ik bij de kringloop gehaald en de waxinelichthouders heb ik gekregen voor mijn verjaardag.

 

 

fotodag10Dan is het tijd om mijn gemaakte filmpjes te editten. Veel knip- en plakwerk, maar ik merk dat ik beter word in filmen en editten. Ook schrijf ik een aantal blogs om vooruit te werken. Dat geeft altijd zo’n lekker gevoel 🙂

 

fotodag7Als laatste sorteer ik alvast wat poststukken voor de postronde van morgen. De poststukken heb ik op straatnaam gelegd. Morgenochtend leg ik de stukken op huisnummer en daarna ga ik lopen. Met deze hoeveelheid loop ik zo’n 1,5 á 2 uur. Op drukkere dagen loop ik 2 á 2,5 uur.

 

 

Ik hoop dat je deze blog leuk vond. Ik hoor graag wat je ervan vond.

 

 

Posted in: blog

Leave a Comment (0) →

Leave a Comment