Over inHarmony

leonie_stoel_webMijn naam is Leonie Dekker (1984). Ik ben getrouwd sinds 2004. Wij hebben geen kinderen, maar wel een hond genaamd Charlie. Wij zijn woonachtig in Papendrecht. Na 10 jaar in de verzekeringsbranche te hebben gezeten in Rotterdam, heb ik de keuze gemaakt om mijn eigen zaak te starten. Ik leef nu mijn droom!

Opgeleid door IVSPer 2010 ben ik sportmasseur en -verzorger. De opleiding tot Sportmasseur en -Verzorger heb ik gevolgd bij IVS Opleidingen in Dordrecht.

Per 2013 ben ik voedingsdeskundige. De opleiding tot Voedingsdeskundige heb ik gevolgd bij Civas. Ook heb ik in 2013 diverse certificaten gehaald voor ontharen met warme hars, hotstone massage en voet- en onderbeenmassage bij IVS Opleidingen in Dordrecht.

Ik wil blijven ontwikkelen, omdat ik dat leuk vind. Daarom ga ik in 2014 examen doen voor HBO Medische Basiskennis.

Visie inHarmony

Ik geloof dat wij beweging, water, rust, aanraking, psychische groei en voeding nodig hebben. Deze innerlijke en uiterlijke verzorging is nodig om lichaam, ziel en geest in balans (harmonie) te krijgen en te houden. Door jou te helpen een balans te vinden in jouw leven op het gebied van voeding geloof ik dat jij meer uit het leven kan halen. Bij inHarmony krijg je geen weekschema’s, diëten of andere uitgewerkte voorstellen, maar gaan wij samen op zoek naar jouw plan van aanpak. De massages ondersteunen jouw leven op het gebied van sport, afvallen, blessurepreventie en verzorging.

InHarmony staat niet alleen! Ik geloof in samenwerking met anderen zoals fysiotherapeuten, artsen, diëtisten, masseurs en bedrijven die pure, gezonde en lokale producten leveren. Samen bieden wij een compleet pakket aan en wij houden elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zodra er een officiële samenwerking is met een van deze partijen, wordt dit gemeld op deze website.

InHarmony staat ook op www.christenzaken.nl.

Last but not least! InHarmony staat geregeld op locatie voor goede doelen en als vrijwilliger. Deze acties zijn erg leuk om te doen!

InHarmony is mede mogelijk gemaakt door

Mijn allerliefste man Peter
Arno en Ivonne van der Ree (model, website, visitekaartje en oppas van Charlie)
Henk Dekker (fotograaf)
Linda en Mariëtte (proefpersonen)
Matthijs Puppels www.inventurist.nl (flyer en cadeaubon)
Patricia van Dam (website tekst en indeling)
Glenn van den Bos www.estay.nl (adviseur)
DrechtstedenAkkoord (UWV begeleiding)

InHarmony is geregistreerd in het ESPO kwaliteitsregister onder nummer 0906044 en is lid van BMS belangenvereniging.