Nieuws

Proberen, ontwerpen en uitschrijven

Nobly

 

 

 

 

 

 

 

 

De maand april is inmiddels alweer een week bezig en ik ben nog steeds licht gezond gespannen over deze maand. Ik zal je vertellen waarom.

Deze maand vinden er drie belangrijke dingen plaats:
-het maken van mijn eerste commercial
-het ontwerpen van #inharmony14days (hoort bij commercial)
-laatste maand dat ik een aanvullende uitkering krijg.

De commercial is gemaakt op ‘de tuin’ van mijn ouders in Papendrecht, in mijn werkkamer en op een sportveld. De commercial is gemaakt door Nobly. De tekst is ingesproken door Lily Latuheru en de muziek is gemaakt door Christiana Bohorquez. Alle drie zijn kanjers! Ik ben zo blij dat ze alle drie deze uitdaging aandurfden. Ondanks dat de commercial op zeer korte termijn gemaakt moest worden, zijn ze geen van drieën geïntimideerd door de tijdsdruk. 18 april wordt de commercial voor het getoond bij het concert van Justin Timberlake!

Bij de commercial hoort een actie: #inharmony14days. De hashtag geeft al aan dat deze actie vooral wordt gericht op Twitter-contact. Ik hou het nog even geheim wat deze actie inhoudt. Ik moet namelijk nog deze actie uitwerken. dus er kan nog wat veranderen. Op dit moment ben ik wat dingen aan het uitproberen. Lekker vaag allemaal, maar be prepared!

Sinds ik weg ben bij mijn vorige baan (Nationale Nederlanden) ontvang ik een WW-uitkering. Omdat ik mijn eigen bedrijf ben begonnen krijg ik een verlaagde uitkering. Ik ben erg blij en gezegend met deze mogelijkheid die ik heb gekregen. Deze uitkering heeft helaas ook een eindpunt en dat is 1 mei 2014. Vanaf dat moment ben ik helemaal zelfstandig! Het duurt vaak minstens één jaar voordat een bedrijf ‘staat’ en dat je ervan kan leven. Zo ook bij mij. Ik ben al enige tijd aan het solliciteren naar een bijbaan waar ik één of twee dagen in de week kan werken naast inHarmony. Mijn hart ligt bij inHarmony, maar daardoor ben ik juist nog gemotiveerder om een bijbaan aan te pakken om mijn droombaan te kunnen blijven doen, zoals o.a. deze blogs schrijven 🙂
arno
Nog één dingetje….Deze week heeft ook de website een iets andere ‘look and feel’ gekregen dankzij mijn zwager. De uren die hij in de website heeft gestoken zijn inmiddels niet meer te tellen! De blogs worden zó goed gelezen dat deze naar de homepage zijn verplaatst. Daarnaast is de leesbaarheid van de blogs verhoogd (is dit nu met een D of een T?). Één toepassing wordt nog toegevoegd op de site en dat is de mogelijkheid om aan te melden voor events zoals de proeverijen en barbecue.

Welke spannende dingen staan bij jou op de planning?

Posted in: blog

Leave a Comment (0) →

Leave a Comment